ma-pe 8:30 - 17:00      la 9:00 - 14:00

Kauppakatu 5, 85800 Haapajärvi

   08 762 415

Digitaalinen Showroom – virtuaalinen sisustussuunnittelu

Värisilmä Haapajärvi on niin rakentajan kuin sisustajankin hyödyllinen kumppani. Värisilmä-ketjun innovatiivinen Digitaalinen Showroom -palvelu on sisustajan virtuaalinen leikkikenttä, jossa voit kokeilla lukemattomia eri pintamateriaalivaihtoehtoja ja värejä kodin eri kohteisiin. Sisustussuunnittelu käy helposti ja ohjelman avulla pystyt heti hahmottamaan, miltä ideasi tulisivat näyttämään käytännössä.

Suunnittele pintamateriaalit kätevästi etukäteen ja nouda tuotteet liikkeestämme

Digitaaliseen Showroomiin on otettu mukaan kodin tärkeimmät huoneet eli olohuone, kylpyhuone ja keittiö, joiden lisäksi pääset kokeilemaan materiaaleja ja värejä myös terassille sekä talon ulkoverhoukseen. Kun olet löytänyt mieluisimmat vaihtoehdot, voit lähettää valmiin suunnitelman materiaalivaihtoehtoineen omaan tai remontointikumppanisi sähköpostiin. Ohjelma listaa valitsemasi pintamateriaalit tuotekoodeineen, joten sinun on helppo tulla hakemaan haluamasi materiaalit liikkeestämme. 

Kiinnostuitko palveluistamme? Kysy lisää!

Mikäli haluaisit kysyä lisää palveluistamme tai tuotteistamme, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella täyttämällä siihen yhteystietosi ja vapaamuotoisen viestisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse