ma-pe 8:30 - 17:00      la 9:00 - 14:00

Kauppakatu 5, 85800 Haapajärvi

   08 762 415

Tapetointi virtuaalisesti – testaa eri tapettikuoseja etukäteen!

Tapetointi vaatii tarkkuutta jo tapetin valinnasta lähtien; on tärkeää valita tapetti, joka miellyttää silmää vielä vuodenkin päästä ja johon muu sisustus sointuu. Koska valmista tapettipintaa voi olla vaikea hahmottaa pelkän mallin perusteella, kokeile virtuaalista Koetapetointi-palvelua. Eri kuosien testaus käy helposti ja nopeasti, ja lopullisen päätöksen voit vielä tehdä liikkeessämme henkilökuntamme avustuksella. Rakennustarvike Vilppola palvelee asiakkaita niin läheltä kuin kauempaakin.

Välty yllätyksiltä ja löydä uusia suosikkeja – tapetit saat liikkeestämme

Koetapetointi-palvelun ansiosta voit kokeilla erilaisia tapetteja huoletta ja nähdä heti kokonaiskuvan. Esimerkiksi pienikuvioinen kukkatapetti voikin näyttää kauempaa katsottuna liian levottomalta tai hillitty, vaalea tapetti taas liian mitäänsanomattomalta. Kokeilemalla tapetointia virtuaalisesti, vältyt hutiostoksilta ja voit löytää aivan uusia suosikkeja ja ideoita. Kun olet löytänyt mieluisan kuosin, sinun on helppo tulla hakemaan haluamasi tapetti liikkeestämme.

Kiinnostuitko palveluistamme? Kysy lisää!

Mikäli haluaisit kysyä lisää palveluistamme tai tuotteistamme, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella täyttämällä siihen yhteystietosi ja vapaamuotoisen viestisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse