ma-pe 8:30 - 17:00      la 9:00 - 14:00

Kauppakatu 5, 85800 Haapajärvi

   08 762 415

Sävylä – sopivimmat maalit juuri sinun maalausprojektiisi

Värisilmä Haapajärvi tarjoaa ammattitaitoista värisuunnitteluapua ulkomaalaukseen. Värisilmän Sävylä-palvelun avulla autamme sinua tekemään juuri oikeat värivalinnat niin talosi ulkoverhoukseen, terassille kuin vaikka ikkunanpuitteisiinkin. Lue tarkemmin Sävylä-palvelusta ja ota yhteyttä kysyäksesi lisää!

Värisilmän Sävylä-värisuunnittelupalvelussa saat apua värien valintaan – 

sekä sisätiloihin että ulos

--------------------

Usein liikkeelle lähdetään tavoiteltavasta tunnelmasta. Sävylä-suunnittelija osaa kertoa, mitä värit saavat tilassa aikaan ja mitkä värit sointuvat yhteen. Sekin on hyvä tietää, mitä valo saa värissä aikaan, miten erilaiset pinnat ja esimerkiksi maalin kiiltoaste vaikuttavat kokemukseen. Lopputuloksen kannalta tällä on iso merkitys.

Tule ideasi kanssa Sävylä-värisuunnittelijan luokse, niin pääset nopeasti ideavaiheesta eteenpäin. Hyvä suunnitelma ratkaisee monta kysymystä yhdellä kertaa. Värisuunnittelijan avustuksella luot juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat. Löydät soveltuvat tuotteet ja saat aikaan tunnelman, jota haet. Tai kenties löydät jotain ihan uutta.

Sävylä-värisuunnittelupalvelu on veloitukseton. Pieneen lisähintaan (30 €) saat mukaasi värisuunnitelman lisäksi koemaalipurkit (2kpl) ja siveltimet (2kpl) koemaalausta varten.

Kiinnostuitko palveluistamme? Kysy lisää!

Mikäli haluaisit kysyä lisää palveluistamme tai tuotteistamme, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella täyttämällä siihen yhteystietosi ja vapaamuotoisen viestisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse