ma-pe 8:30 - 17:00      la 9:00 - 14:00

Kauppakatu 5, 85800 Haapajärvi

   08 762 415

Tunnetila – kattava sisustuspalvelu liikkeessämme Haapajärvellä

Oletko remontoimassa tai sisustamassa kotiasi uudestaan? Kaipaisitko apua, tukea ja neuvoja unelmiesi kodin luomiseen? Värisilmän Tunnetila on sisustuspalvelu, jonka avulla luot toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan kodin. Projektin ajaksi saat palvelukseesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan, joka auttaa sinua muuttamaan ideat ja haaveet todeksi. Ammattilaisen avulla kulut pysyvät kurissa ja kokonaisuudesta tulee varmasti toimiva ja toiveitasi vastaava. Lue tarkemmin Tunnetila-palvelusta ja ota yhteyttä kysyäksesi lisää!

Varaa maksuton ideointiaika!

Haapajärven Keittiömaailmassa sinua palvelee Katja Törmänen ja sisustusasioissa palvelee sisustusneuvoja Anne Vilppola. Varaa maksuton ideointiaika oheisen linkin kautta. Syötä ensimmäiseen hakukenttään paikkakunnaksi ”Haapajärvi”, niin löydät oikeat yhteystiedot ja pääset varaamaan sinulle sopivimman ajan sisustuspalveluun.

Kiinnostuitko palveluistamme? Kysy lisää!

Mikäli haluaisit kysyä lisää palveluistamme tai tuotteistamme, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella täyttämällä siihen yhteystietosi ja vapaamuotoisen viestisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse