ma-pe 8:30 - 17:00      la 9:00 - 14:00

Kauppakatu 5, 85800 Haapajärvi

   08 762 415

Värisilmä Pro – olemme rakennuttajan reilu kumppani

Oletko remontoinnin, rakentamisen tai sisustuksen ammattilainen? Kaipaatko luotettavaa kumppania ja tehokasta, mutta tarpeen mukaan myös joustavaa palvelua materiaalitoimituksissa? Värisilmä Haapajärven tarjoama Värisilmä Pro on ammattilaisrakentajille räätälöity kokonaispalvelu, jonka tarkoituksena on helpottaa alalla työskentelevien päivittäistä työtä. Kun kaikki toimii saumattomasti materiaalintoimittajan ja rakennuttajan välillä, pystyt tarjoamaan omille asiakkaillesi entistäkin parempaa palvelua. Lue tarkemmin Värisilmä Pro -palvelusta ja ota yhteyttä kysyäksesi lisää!

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa

Värisilmä Pro -palvelu on suunniteltu vastaamaan ammattilaisrakentajien tarpeita. Nopeus, joustavuus ja tehokkuus ovat palvelumme valttikortteja. Värisilmä Pro-asiakkuuden etuja ovat muun muassa:

  • nettohintaiset tuotteet
  • käytössä oma Pro-myyjä sekä Tunnetila-sisustusneuvoja
  • asiakkaasi pintamateriaalit toimitetaan suoraan työmaalle
  • yhteyksienhoito tavarantoimittajiin, työmaalle ja loppuasiakkaaseen päin
  • projektikohtainen dokumentointi ja arkistointi materiaalivalinnoista
  • kutsut ammattilaistapahtumiin

sekä monet muut, juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan räätälöitävät palvelut. Asiakkaitamme ovat mm. rakennuttajat, urakoitsijat, sisustussuunnittelijat ja muut alan yritykset. Pro-ammattilaispalvelun saat vain Värisilmästä, luonnollisesti ilman ostovelvoitetta. 

Kiinnostuitko palveluistamme? Kysy lisää!

Mikäli haluaisit kysyä lisää palveluistamme tai tuotteistamme, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella täyttämällä siihen yhteystietosi ja vapaamuotoisen viestisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse