NOBLESSA

ENEMMÄN KUIN KEITTIÖ

 

Yläkerrastamme löydät modernin yli 300m2 myymälän, jossa on esillä mm. keittiö- kodinhoitohuone ja wc-tilan kalusteryhmiä, sekä olohuonekalusteita.

 

Noblessa-keittiöiden valmistaja on saksalainen nobilia-Werke J. Stickling GmbH & Co KG, joka valmistaa Saksan suosituimmat keittiöt. Keittiöt valmistetaan Euroopan suurimmalla keittiötehtaalla huippumodernia automaatiota hyödyntäen, tinkimättömällä tarkkuudella.

 

Noblessan tuoteratkaisut tarjoavat laajat mahdollisuudet suunnitella ja toteuttaa juuri sinulle  ergonomisesti sopivan keittiön henkilökohtaisine mitoituksineen. Monimuotoiset ergonomiset ratkaisut ovat mahdollisia laajan valikoimamme ansiosta.

 

Noblessalta löytyy mm. neljä erilaista pöytäkaappien korkeutta, neljä eri sokkelikorkeutta, viisi seinäkaappien korkeutta, neljä tasokaapin korkeutta sekä neljä komerokorkeutta. Asiakkaallamme on lisäksi mahdollisuus valita alakaappien laatikkojaon osalta joko perinteisen viiden tai modernin neljän välillä.

 

 

Noblessa kalustaa koko kodin

Valikoimistamme löydät kodinhoito- ja kylpyhuoneen kalusteet, ruokailuryhmät sekä säilytysjärjestelmät eteiseen, varastoon kuin makuuhuoneeseen

 

 

 

 

 

 

 

 

Katjalla on pitkä kokemus alasta ja hän osaa varmasti luoda yhdessä asiakkaan kanssa toimivan ja tyylikkään kokonaisuuden

 

Varaa aika kalustesuunnitteluun:

 

Ota yhteyttä

Noblessan keittiökuvastot luettavissa myös sähköisenä

Käy tutustumassa!

 

Haluaisitko varata ajan suunnitteluun?

Jätä yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian