Kirjoita teksti tähän

 

 

 

Laaja varastovalikoima listoja ja paneeleita viimeistelyyn

 

Kirjoita teksti tähän

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meiltä löydät monipuolisen varastovalikoiman puu- ja MDF-listoja viimeistelyyn. Heti mukaan myös laudelaudat ja paneelit. Jos etsit jotain mitä meiltä ei heti löydy mukaan, saamme yleensä nopealla aikataululla toimittajiltamme.

 

Ylivieskalainen perheyritys Maler Oy valmistaa puusta ja MDF:stä laadukkaita sisustus ja rakennustuotteita kuiviin sekä kosteisiin tiloihin. Heidän valikoimaan kuuluvat mm. sisustuslevyt, listat, paneelit sekä muut sisustusratkaisut.

 

 

Myös E.T. Listojen toimitilat löytyvät Ylivieskasta. Heidän laajasta valikoimasta  löytyy laadukkaat tuotteet viimeistelyyn mm. listat, paneelit ja lattialankut.

 

Pieksäwood on perheyritys, joka valmistaa puutuotteita Savon sydämmessä Pieksämäellä. Jokainen tuote höylätään käsin aidosta puusta, laadun varmistamiseksi ja lämpökäsittely tapahtuu heidän omassa lämpökäsittelylaitoksessa.

 

Pieksäwood toimittaa meille mm. designpaneelit ja laudelaudat.

 

Kalajoen Puutuote Oy on Kalajokinen höyläämö ja puutavara liike, joka valmistaa päätypontattua lattialautaa sekä sauna- ja sisustuspaneeleja. Meille he toimittavat mm. kuusipaneelit.