Maaliasiantuntijat apunasi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laajasta maalivalikoimastamme löydät laadukkaat tuotteet

sisä- ja ulkomaalaukseen, sekä ideat ja vinkit kaupan päälle!

 

Meiltä löydät Virtasen Maalitehtaan koko valikoiman

 

Virtasen maalitehtaan monipuolisesta maalivalikoimasta löydät varmasti laadukkaat tuotteet niin moderneille hirsitaloille kuin perinteisille puurakenteille.

Luonnonmukaiset, hengittävät maalit suojelevat niin perhettä kuin puun ydintä. Lisäksi ne ovat helppoja maalata eivätkä ne valu.

 

Vuosikymmenten kokemuksella uskallamme luvata, että Virtasen perinteitä kunnioittavat maalit toimivat takuuvarmasti, aivan kuten on luvattu.

” Maali, joka kestää saariston karuissa ja kosteissa olosuhteissa, kestää missä vaan!” -Aimo Virtanen, Virtasen maalitehtaan edustaja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TILAA ILMAINEN VIRTASNÄYTE


Oletko suunnittelemassa ulkomaalausta? Meiltä voit tilata 0,45 l näytepurkin eli Virtasnäytteen, jolla pääset kokeilemaan miten mukavaa se on maalata ja samalla voit testata sopivaa sävyä.

 

Ilmaisen Virtasnäytteen voit tilata Virtasen 4 Öljyn Maalista, Virtasen Aimo Peittosuojasta ja Virtasen 3 Öljyn Kuullotteesta alla olevan linkin kautta ja noutaa sen sitten liikkeestämme.

 

Teknos on Euroopan johtavia teollisuusmaalien valmistajia ja Suomen suurimpia perheyrityksiä. Valikoimaamme kuuluuu laajasti teknoksen tuotteita sekä sisälle, että ulos. Myös teollisuusmaalit kuuluvat valikoimaamme.

 

Teknoksen kuluttajatuotteista löydät kaiken pintojen esikäsittelyyn, maalaukseen tai lakkaukseen. Maalituotteet valmistetaan Suomessa korkealaatuisia raaka-aineista ja ne kantavat Avainlippua.

 

Meiltä löydät kaikki teknoksen värimallit sekä sävytyskoneen.

 

 

Valikoimastamme löydät laadukkaat Tikkurila-maalit ja -pinnoitteet sekä sisälle, että ulos. Tikkurila on pohjoiseurooppalainen maalialan toimija, joka tunnetaan vahvoista brändeistään, laadukkaista tuotteistaan ja asiantuntevista palveluistaan. 

 

Varasto valikoimaamme kuuluvat lähinnä kauppamaalit, mutta myös teollisuusmaaleja saamme helposti tilaamalla. Tikkurilalta löydät tuotteet sekä kotimaalareille, että ammattilaisille.

 

Meiltä löydät kaikki Tikkurilan värikartat sekä sävytyskoneen.

 

 

 

Coloria Oy on täysin kotimainen perheyritys, jonka tuotteet valmistetaan omassa tehtaassa Nokialla. Tuotteiden valmistus on täysin heidän omissa käsissä innovoinnista pakkaamiseen saakka. 

Meiltä löydät hyllystä Colorian sisämaaleja sekä suosittua öljyvahaa.