Laadukkaat työkalut vaativille ammattilaisille sekä harrastelijoille

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olemme Makita Oy:n valtuutettu jälleenmyyjä. Makitan valikoimasta löydät laadukkaat sähkötyökalut sekä ammatti- että kotikäyttöön sekä laajan valikoiman tarvikkeita.

 

Palvelemme sinua kaikissa Makitan tuotteisiin liittyvissä asioissa tarvitset sitten uutta akkuporakonetta, trimmeriä tai työkalusarjaa. Meillä on laaja varastovalikoima, mutta pystymme myös tilaamaan sinulle minkä tahansa Suomen Makitan valikoimassa olevan koneen tai tarvikkeen. 

 

Meidän kautta saat myös kaikki varaosat tai jos kone on huoltoa vailla me huolehdimme sen Makitan keskushuoltoon Ouluun!

 

 

Pisla viimeistelee kotisi. Meiltä löydät todella kattavan valikoiman Pislan tuotteita rakentamiseen ja sisustamiseen suoraan hyllystä.

Tools toimittaa meille mm. lähes kaikki kiinnitystarvikkeet  sekä muuta rautakauppapuolen tavaraa.

Suurimpana tuoteryhmänä laadukkaat Spax -ruuvit.

 

Hultafors Group on johtava tuotemerkki, joka valmistaa toimivia, tarkkoja ja ergonomisia käsityökaluja ammattilaisten tarpeisiin. He ovat kehittäneet työkaluja jo yli 130 vuoden ajan.

Linnax on maahantuonti- ja tukkuliike joiden laajaan valikoimaan kuuluu kymmeniä tuotemerkkejä ja tuhansia tuotteita.

 

Meiltä löydät mm. Knipex, AmPro ja Promaster käsityökaluja sekä Clen -painepesurit ja pumput.

Magnumin valikoimasta löytyy työkalut kaikkeen rakentamiseen ja remontointiin. Kaikki Magnum-tuotteet suunnitellaan erityisesti Pohjoismaisiin olosuhteisiin sopiviksi ja myös hinta on kohdallaan.